Top 3 Upeaa Lautapeliä Treffi-Iltaan

Yksi suosikkitapoistamme viettää aikaa yhdessä on pelata upeaa lautapeliä treffi-iltana! Klassisten “illallinen ja elokuva” -tapaamisten järjestäminen on täällä aika vaikeaa, joten sen sijaan valitsemme “illallinen ja peli” -tapaamiset!

Ystävänpäivä on tulossa, joten on täydellinen aika tehdä jatkoa suositulle postauksellemme treffi-illan peleistä! Puhumme siis 10 MUUTA suosikkivaihtoehtoistamme pelata yhdessä.

Mietitkö, mitä me etsimme treffi-illan pelistä? Vaikka mikä tahansa peli, jota rakastat,kuten extra chilli online, voi olla loistava treffi-illan peli, meidän kriteerimme treffi-illan pelille muuttuvat hieman.

Haluan asettaa treffit pelin edelle. Treffien tavoitteena on luoda yhteyksiä ja nauttia yhteisestä illasta. Se tarkoittaa, että pelin pitäisi auttaa luomaan ympäristö, jossa juuri näin voidaan tehdä.

Valitut pelit eivät vie koko iltaa. Ei tarvitse suunnitella tunteja valtavan pelin ympärille! Menkää ulos syömään tai tilatkaa illallinen ja nauttikaa siitä samalla kun pelaatte!

Alla olevat pelit eivät myöskään ole liian monimutkaisia, ja niissä ei pitäisi olla turhauttavia elementtejä. Viimeinen asia, mitä haluat, on pilata täydellisen hyvät treffit riitelemällä säännöistä!

Tärkeintä on, että nämä kaikki pelit ovat mielestämme erittäin hauskoja pelata pariskuntana. Jotkut ovat vain kahden pelaajan pelejä, toiset taas mahdollistavat useamman pelaajan osallistumisen, mutta joka tapauksessa ne ovat loistavia vaihtoehtoja kaikki tyynni!

1. Tussie Mussie

Kuunnelkaa kaverit! Jos vielä etsitte lahjaa rakkaallenne (ja kyllä, teidän pitäisi ehdottomasti hankkia hänelle jotain, vaikka hän kieltäytyisikin!), anna minun auttaa teitä!

Tilaa Tussie Mussie. Suuntaa kauppaan ostamaan valikoima kukkia. (Bonuspisteitä, jos hankit yhden jokaisesta 18 kortissa olevasta lajista ja luot oman Tussie Mussie -kukkasi. Kyllä, se on olemassa.) Älä unohda pysähtyä ruokakaupassa poimimaan romanttista ja herkullista liha- ja juustovalikoimaa, josta voit tehdä leikkelelautasen, ja ehkäpä yhdistää sen suosikkimakuiseen aikuisten juomaan. Kata pöytä levittämällä, kääri peli söpöön voimapaperikääreeseen, kiinnitä se kimppuun ja esittele se rakkaudellesi. BAM! Voitit juuri ystävänpäivän. (tai oikeastaan minä tahansa päivänä! Satunnaiset hellyydenosoitukset ovat suosikkejani!)

Tussie Mussie on korttipeli 2-4 pelaajalle, jossa on “minä leikkaan, sinä valitset” -mekanismi. Kahden kierroksen aikana pyritään saamaan eniten pisteitä luomalla oma Tussie Mussie valitsemalla kukkia (kortteja) pieneen kimppuusi.

Rakastan Tussie Mussien yksinkertaisuutta. Se on ihana edestakainen peli, joka pelataan hyvin nopeasti ja tyydyttävästi. Vain 18 kortilla peli mahtuu omaan salkkuunsa ja on täydellinen teema treffi-iltaan. Koska se on niin pieni, voit helposti ottaa sen mukaan mihin tahansa ravintolaan (me otamme!) Pystyt hakemaan sen nopeasti, kun ruoka tulee, tai voit jatkaa pelaamista helposti ruokailun ja toistenne seurasta nauttimisen aikana.

2. Karuba

Karuba on minulle ikivihreä peli. Pelaan sitä milloin tahansa kenen tahansa kanssa ja se on loistava valinta treffi-iltaan.

Rakastan vanhaa kunnon kilpa-ajoa, ja Karubassa kisailet viidakon halki, jotta pääset temppeleihin ennen vastustajaa. Pelaajilla on alussa samanlaiset pelilaudat, ja kaikki käyttävät samoja polkulaattoja samassa järjestyksessä. Se, miten he niitä käyttävät ja mihin he ne sijoittavat, on kuitenkin heidän päätettävissään! Jokainen pelaaja voi rakentaa ainutlaatuisen polun, jonka hän uskoo vievän hänet nopeimmin temppeleihin ja voittavan pelin.

3. Targi

Targi on uskomattoman nokkela siinä mielessä, että se luo tiukan, monen pelaajan työläisten sijoittelupelin tunteen, mutta vain kahdelle pelaajalle!

Pelaajat sijoittavat työläisensä 5×5-ruudun reunapaikoille. Pelaajat saavat tehdä nämä toimet, ja sitten, etsien risteävät tilat, jotka vastaavat heidän reunoilla olevien työläistensä riviä ja saraketta, he ottavat nämä keskikortit. Nämä kortit voidaan sitten pelata näyttöalueelle, jossa pelaajat voivat ansaita etuja tai voittopisteitä. Se pelaaja, jolla on pelin lopussa eniten voittopisteitä, voittaa.

Rakastan sitä, miten vaatimattomalta Targi näyttää ensi silmäyksellä. Mutta strategia, jonka tämä pieni peli sisältää, on todella loistava. Tilaelementti ja pelaajille asetetut sijoitusrajoitukset ovat todella hauska kerros, jonka läpikäyminen on minulle mieluisaa, sillä se, mihin sijoitan työläiseni, on yhtä tärkeää, ellei jopa tärkeämpää kuin se, missä tilassa he ovat. Se on yksi parhaista kahden pelaajan peleistä, ja se on pakollinen peli kaikille työläisten sijoittamisen lajityypin ystäville.

Lopuksi

Kaikki näistä peleistä ovat täydellisiä juuri teille! Nauttikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *